Leave Your Message

Вовед во компанијата

Нашата компанија се наоѓа во северните предградија на Синџи Сити, населено место Xiaoxinzhuang, Xiaozhang развојна зона. Компанијата е основана во 2002 година, се простира на површина од 23.000 квадратни метри. Во 2004 година беше основана фабрика за филтер хартија за памучни лопатки, во 2005 година беше официјално регистрирана фабрика за материјал за филтер за сино небо, во 2011 година линијата за производство на памучни лопатки успешно се трансформираше во линија за производство на дрвени лопатки, во 2018 година успешно развиена композитна хартија, во 2021 година успешно развиена нанокомпозитна хартија, во 2023 година, нова високотехнолошка производна линија на интернет, како наша развојна цел го преземаме создавањето на квалитетот на производот, прво услугата за клиентите, стабилноста на квалитетот на прво место.

Нашите принципи

Ние веруваме дека ставањето на квалитетот на производот, услугите на клиентите и стабилноста на квалитетот на прво место има голем потенцијал и вредност. Овие принципи ќе обезбедат солидна основа за компаниите да донесат конкурентска предност, благодарност на брендот, задоволство на клиентите и одржлив развој.

Слушајте ги мислењата, потребите и повратните информации на клиентите и обезбедете квалитетни производи и услуги врз основа на овие информации. Со разбирање на болката и очекувањата на нашите клиенти, можеме континуирано да ги оптимизираме нашите производи и услуги за да ги задоволиме потребите на нашите клиенти и да го подобриме задоволството на клиентите. При спроведувањето на стратегијата ориентирана кон клиентите, треба да обрнеме внимание на индивидуалните потреби на клиентите. Треба да ги разбереме уникатните потреби на секој клиент и да развиеме приспособени производи и услуги врз основа на тие потреби. Ова бара од нас да воспоставиме добри канали за комуникација и да одржуваме блиска интеракција со клиентите со цел навремено да ги разбереме потребите на клиентите и соодветно да направиме прилагодувања. Дополнително, треба активно да собираме повратни информации од клиентите, да добиваме мислења и предлози од клиентите преку анкети за задоволството на клиентите и истражување на пазарот и постојано да ги подобруваме нашите производи и услуги.

ЗА ФАБРИКАТА И ПРОИЗВОДСТВОТО

За фабриката и производството1
За фабриката и производството2
За фабриката и производството3
За фабриката и производството4
За фабриката и производството5
За фабриката и производството6
За фабриката и производството6
За фабриката и производството8
За фабриката и производството9
010203040506070809

ТЕХНОЛОШКИ ПРОЦЕС

Скршете ја пулпата

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Води до навалена жица

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Хартија за обложување

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Хартија за сушење

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Тркалачка хартија

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Хартија за сечење

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Хартија за пакување

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

Магацин за хартија

KingTing Tech. првата технологија за паметни домови базирани на LoRa во светот.

РАЗВОЈНА ВИЗИЈА

Од нашиот почеток, ние продолживме да ја развиваме нашата технологија и структура. Ние се придржуваме до патот на кружен развој, ја поддржуваме извонредноста заснована на интегритет. Компанијата формираше висококвалитетен тим за технички развој. Квалитетот на нашите производи достигна меѓународно високо ниво и беше добро прифатен од нашите клиенти. Нашите производи се дистрибуираат низ целата земја и се извезуваат во странство.

Во следните неколку години ќе се засноваме на високо ниво на технологија и напредна опрема, така што нашите производи не само по квантитет и квалитет, туку и во технолошките иновации и пост-продажни услуги, да станат добро познат национален бренд.

Контактирајте сега