Leave Your Message

Prezantimi i Kompanisë

Kompania jonë ndodhet në periferitë veriore të qytetit Xinji, Qyteza Xiaoxinzhuang, Zona e Zhvillimit Xiaozhang. Kompania është themeluar në vitin 2002, mbulon një sipërfaqe prej 23,000 metrash katrorë. Në vitin 2004, u krijua fabrika e letrës së filtrit të pambukut, në 2005 u regjistrua zyrtarisht Fabrika e materialit të filtrit blu Sky, në 2011 linja e prodhimit të pambukut u shndërrua me sukses në linjën e prodhimit të vozitave të drurit, në 2018 u zhvillua me sukses letër e përbërë, në 2021 u zhvillua me sukses letër nanokompozite, në Linja e re e prodhimit të teknologjisë së lartë 2023 në internet, Ne e marrim fillimisht krijimin e cilësisë së produktit, së pari shërbimin ndaj klientit, stabilitetin e cilësisë së pari si qëllimin tonë të zhvillimit.

Parimet tona

Ne besojmë se vendosja e cilësisë së produktit, shërbimit ndaj klientit dhe stabilitetit të cilësisë ka potencial dhe vlerë të madhe. Këto parime do të ofrojnë një bazë solide për kompanitë që të sjellin avantazh konkurrues, vlerësim të markës, kënaqësi të klientit dhe zhvillim të qëndrueshëm.

Dëgjoni mendimet, nevojat dhe komentet e klientëve dhe ofroni produkte dhe shërbime cilësore bazuar në këtë informacion. Duke kuptuar pikat e dhimbjes dhe pritjet e klientëve tanë, ne mund të optimizojmë vazhdimisht produktet dhe shërbimet tona për të përmbushur nevojat e klientëve tanë dhe për të përmirësuar kënaqësinë e klientit. Në zbatimin e strategjisë së orientuar nga klienti, duhet t'i kushtojmë vëmendje nevojave individuale të klientëve. Ne duhet të kuptojmë nevojat unike të çdo klienti dhe të zhvillojmë produkte dhe shërbime të personalizuara bazuar në ato nevoja. Kjo kërkon që ne të krijojmë kanale të mira komunikimi dhe të mbajmë ndërveprim të ngushtë me klientët në mënyrë që të kuptojmë në kohë nevojat e klientëve dhe të bëjmë rregullime në përputhje me rrethanat. Përveç kësaj, ne duhet të mbledhim në mënyrë aktive komentet e klientëve, të marrim mendimet dhe sugjerimet e klientëve përmes sondazheve të kënaqësisë së klientit dhe hulumtimit të tregut dhe të përmirësojmë vazhdimisht produktet dhe shërbimet tona.

PËR FABRIKEN DHE PRODHIMIN

Rreth fabrikës dhe prodhimit1
Rreth fabrikës dhe prodhimit2
Rreth fabrikës dhe prodhimit3
Rreth fabrikës dhe prodhimit4
Rreth fabrikës dhe prodhimit5
Rreth fabrikës dhe prodhimit6
Rreth fabrikës dhe prodhimit6
Rreth fabrikës dhe prodhimit8
Rreth fabrikës dhe prodhimit9
010203040506070809

PROCESI TEKNOLOGJIK

Thye pulpën

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Të çojë në tela të pjerrët

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Letër Veshjeje

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Letër tharjeje

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Letër rrotulluese

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Letër prerëse

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Letër paketimi

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

Magazina e letrës

KingTing Tech. Teknologjia e parë në botë Smart Home e bazuar në LoRa.

VIZIONI ZHVILLIMOR

Që nga fillimi ynë, ne kemi vazhduar të evoluojmë teknologjinë dhe strukturën tonë. Ne i përmbahemi rrugës së zhvillimit rrethor, mbështesim përsosmërinë e bazuar në integritet. Kompania ka krijuar një ekip zhvillimi teknik me cilësi të lartë. Cilësia e produkteve tona ka arritur nivelin e lartë ndërkombëtar dhe është pritur mirë nga klientët tanë. Produktet tona shpërndahen në të gjithë vendin dhe eksportohen jashtë vendit.

Në vitet e ardhshme, ne do të bazojmë në një nivel të lartë teknologjie dhe pajisje të avancuara, në mënyrë që produktet tona jo vetëm në sasi dhe cilësi, por edhe në inovacion teknologjik dhe shërbim pas shitjes, të bëhen një markë e njohur kombëtare.

Kontakto Tani