Leave Your Message
010203

Zgjidhje me një ndalesë për prodhimin e filtrave tuaj

Kompania jonë ndodhet në periferitë veriore të qytetit Xinji, Qyteza Xiaoxinzhuang, Zona e Zhvillimit Xiaozhang. Kompania është themeluar në vitin 2002, mbulon një sipërfaqe prej 23,000 metrash katrorë.

Në vitet e ardhshme, ne do të bazojmë në një nivel të lartë teknologjie dhe pajisje të avancuara, në mënyrë që produktet tona jo vetëm në sasi dhe cilësi, por edhe në inovacion teknologjik dhe shërbim pas shitjes, të bëhen një markë e njohur kombëtare.

Lexo më shumë

Produktet tona të fundit

Ne e marrim fillimisht krijimin e cilësisë së produktit, së pari shërbimin ndaj klientit, stabilitetin e cilësisë së pari si qëllimin e zhvillimit.

01

Pse na zgjodhet ne

Produkte të nxehta

01

Kualifikimi Nderi

  • Ne besojmë se vendosja e cilësisë së produktit, shërbimit ndaj klientit dhe stabilitetit të cilësisë ka potencial dhe vlerë të madhe. Këto parime do të ofrojnë një bazë solide për kompanitë që të sjellin avantazh konkurrues, vlerësim të markës, kënaqësi të klientit dhe zhvillim të qëndrueshëm.
  • Kualifikimi Nderi
  • Kualifikimi Nderi
  • Kualifikimi Nderi
  • Kualifikimi Nderi
  • Kualifikimi Nderi
  • Kualifikimi Nderi
  • Kualifikimi Nderi

Aplikacion

Që nga fillimi ynë, ne kemi vazhduar të evoluojmë teknologjinë dhe strukturën tonë.
Produktet tona përdoren në një gamë të gjerë fushash.

Lajme

Mësoni më shumë rreth industrisë dhe informacionit tonë këtu.