Leave Your Message
010203

Едноставно решение за вашето производство на филтри

Нашата компанија се наоѓа во северните предградија на Синџи Сити, населено место Xiaoxinzhuang, Xiaozhang развојна зона. Компанијата е основана во 2002 година, се простира на површина од 23.000 квадратни метри.

Во следните неколку години ќе се засноваме на високо ниво на технологија и напредна опрема, така што нашите производи не само по квантитет и квалитет, туку и во технолошките иновации и пост-продажни услуги, да станат добро познат национален бренд.

Прочитај повеќе

Нашите неодамнешни производи

Како развојна цел го земаме создавањето на квалитетот на производот, прво услугата за клиентите, стабилноста на квалитетот на прво место.

01

Зошто да не одберете нас

топли производи

Хартија за филтер за воздух (за лесен автомобил/тежок камион)

Хартија за филтер за воздух (за лесен автомобил/тешка...

Материјалот за филтер за воздух од влакна од дрво е нов тип на производ за прочистување на воздухот, кој е направен од материјал од влакна од дрвена пулпа и има предности на заштита на животната средина и добар ефект на филтрирање.

Филтер-хартија за воздух се нанесува на филтерот за воздух на моторот на автомобилот. Ќе ја филтрира прашината и нечистотиите кога воздухот поминува низ медиумите за да влезе во моторот. Затоа, неговата функција за филтрирање го одржува моторот полн со чист воздух и го штити од оштетување на нечистотии.

Со цел да се добие идеален ефект на филтрирање, изборот на медиум за филтрирање со подобри перформанси е значаен. Нашиот медиум за филтрирање поседува карактеристики на поголема ефикасност на филтрација и подолг животен век на употреба, во материјалите може да се додадат целулоза и синтетички влакна. Ставот ја одредува надморската височина, да воспоставиме стабилна и долготрајна врска со клиентите е нашиот непроменет принцип.

научи повеќе
 • Хартија за филтер за воздух (за лесен автомобил/тежок камион)
 • Хартија за филтер за воздух (за лесен автомобил/тежок камион)
 • Хартија за филтер за воздух (за лесен автомобил/тежок камион)
 • Хартија за филтер за воздух (за лесен автомобил/тежок камион)
01

Квалификација за чест

 • Ние веруваме дека ставањето на квалитетот на производот, услугите на клиентите и стабилноста на квалитетот на прво место има голем потенцијал и вредност. Овие принципи ќе обезбедат солидна основа за компаниите да донесат конкурентска предност, благодарност на брендот, задоволство на клиентите и одржлив развој.
 • Квалификација за чест
 • Квалификација за чест
 • Квалификација за чест
 • Квалификација за чест
 • Квалификација за чест
 • Квалификација за чест
 • Квалификација за чест

Апликација

Од нашиот почеток, ние продолживме да ја развиваме нашата технологија и структура.
Нашите производи се користат во широк спектар на полиња.

Вести

Дознајте повеќе за индустријата и нашите информации овде.